Vibro Inti

Pedaran pondok:

Mesin Vibro-core nawiskeun ka produsén sistem serbaguna, produksi tinggi pikeun ngajantenkeun produk sareng bentuk sapertos pipa beton sareng liang kandel kalayan diaméter
Dugi ka 4.000 mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Produksi pipa bertulang sareng non-bertulang

Pipa rcc patuh sareng sadaya standar internasional:
elliptical, arch, round, pre-bed, pipa jacking sareng pipa dijagaan pelindung PVC, kotak gorong-gorong jeung lolongproduk. Cingir tungtung waja, létah sareng alur, profil gasket, dikurung O-Ring
liner (PVC, GFR, HDPE,…)
pipa kuadrat / persegi panjang (Box Culverts) dugi ka 3.000 x 3.000 mm (ukuran internal)
istimewa pipa peuntas, sapertos elips atanapi lengkungan ngawangun atanapi pipa anu garing saluran hawa dugi ka 4.000 mm

FITUR
Ngayakeun Hopper
Bahan dieusian kana hopper nyekel buleud anu dirancang pikeun ngirangan nempel. Hopper bentukna buleud ngamungkinkeun sababaraha pilihan pertandingan teu paduli posisi conveyor. Hopper dilengkepan agitator anu disetir hidrolik pikeun ngaleungitkeun sasak sareng ningkatkeun aliran bahan. Gerbang bersih-kaluar kalebet di tukangeun corong.
Majelis Conveyor
Beton ngumbara kana sirah distribusi dina sabuk kontol palung kontur balik anu dirancang pikeun éfisién ngangkut langkung seueur bahan kalayan kirang rugi.
Kacau Distribusi Bahan
Bahan baku distribusi bahan stainless steel, anu muterkeun dina dua arah, mastikeun aliran bahan gratis langsung kana set bentuk. Tuang dikirangan, sapertos waktos beberesih sareng perawatan. Roller pelacak dina tungtung lambung nuturkeun kontur atanapi bentuk produk pikeun panempatan beton anu pasti.
Majelis Posisi Cap
Majelis cap posisén anu dipaténkeun sacara hidrolik pencét cingir lulugu luhur kana beton pikeun kompaksi maksimum spigot, ngaleungitkeun kabutuhan rakitan presshead khusus dina unggal ukuran. Majelis dipasang dina formulir pikeun strip inti, atanapi dina inti pikeun strip formulir.
Mékanisme Puseur sareng Isolasi

 

Silinder Angkat Inti
Silinder angkat strip hidrolik dina unggal stasiun ngabantosan crane sasak nalika ngaleupaskeun inti sareng pipa tina bentukna ku ngabantosan ngungkulan ikatan gesekan antara produk sareng formulir. Ieu ngirangan sarat bango sasak.
Suku ditarik
Suku retractable Pneumatik-actuated dina konci inti handapeun palét pikeun nyandak palét sareng nguatkeun kandang kana mesin. Suku ogé ngadukung pipa bérés sareng cingcin gabungan nalika diangkut ka daérah pangubaran.
Jib Cranes
Hiji lantai jib crane jésté dipasang-lantai disayogikeun per stasiun pikeun nempatkeun headers kana bentuk.
Sistem Geter
Vibrator listrik rotary épisién énergi ngempelkeun bantalan rol anu nawiskeun kinerja anu luar biasa sareng interval pelincir diperpanjang pikeun pangropéa anu lemah sareng umur panjang. Bobot ékséntris anu tiasa diatur ngamungkinkeun pangaturan gaya pikeun kontrol geter anu tepat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami