Mesin pipa Extruder Raidial Bidirection Extruder

Pedaran pondok:

Rainbow Tech ngembangkeun Serial mesin pipa beton Bidirectional anu dipikiran ku produser. Desain komponén anu ramah pikeun pangguna ngamungkinkeun aksés gampang pikeun layanan, pangropéa rutin sareng parobihan gancang tina lampiran. Waktos pembersihan dikirangan kumargi kirang aya bahan tumpahan. Cangkang pondasi pit baja ngirangan waktos pamasangan janten mesin langkung gancang kana produksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Rainbow Tech ngembangkeun Serial mesin pipa beton Bidirectional anu dipikiran ku produser. Desain komponén anu ramah pikeun pangguna ngamungkinkeun aksés gampang pikeun layanan, pangropéa rutin sareng parobihan gancang tina lampiran. Waktos pembersihan dikirangan kumargi kirang aya bahan tumpahan. Cangkang pondasi pit baja ngirangan waktos pamasangan janten mesin langkung gancang kana produksi.

Di luhur mesin pipa RCC anu dianggo pikeun produksi pipa Drainage sareng produksi pipa beton garing.
Alat mesin pipa beton Precast tiasa ngahasilkeun pipa solokan beton sareng beton bertulang, kotak kotak beton bertulang,
pipa limbah beton, pamariksaan precast ogé, liang jol sareng sajabana, anu seueur dianggo dina proyek infrastruktur bawah tanah

Ayeuna perusahaan urang tiasa ngahasilkeun sagala rupa cetakan pipa sendi,
sapertos Flush Joint (Butt Joint), Rubber Ring Joint, interlocking joint, belled socket, in-wall joint, Pushing pipa, Jacking pipa dll upami aya syarat khusus, urang ogé ngagaduhan kamampuan pikeun cocog khusus
mesin pipa beton pikeun konsumén urang.
Mesin pipa RCC vertikal Radial Extruder RCC ngagabungkeun téknologi pembuatan pipa maju sareng Sistem pipa Roller kepala Bidirectional anu berpengalaman pikeun ngahasilkeun pipa kalayan beungkeut beton kawat-, ningkatna pamadatan sareng tampilan luar anu unggul. Éta tiasa ngadamel pipa dina panjang seragam kalayan detil sendi anu pas sareng kualitas di jero sareng luar bérés. Nguatkeun masalah pulas kandang dileungitkeun, nyababkeun kaunggulan produk anu langkung luhur.

Nangtung Radial Pencét Pipa beton Nyiptakeun mesin, Éta mesin pipa anu pang populerna pikeun diaméter 300-1200mm, panjangna 1-3m.  

Éta Otomatisasi langkung luhur, sareng kapasitas ageung, henteu aya mesin bubur nalika produksi gampang dioperasikeun, sareng sakedik padamelan, ngan Peryogi ngubaran alami, gancang de-kapang langsung. éta beuki loba disambut ku konsumén di sakumna dunya. Sakabéh sistem éléktronik sareng sistem hidrolik duanana ngadopsi kadali digital, ningkatkeun kinerja nanganan sareng akurasi kontrol tina sadaya mesin.  

Éta bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun ngadamel diaméter alit Pipa RCC 300-1200mm.

mesin sayogi dina dua modél:
• mesin pikeun diaméter 12 "- 48" (300 mm - 1200 mm) panjangna maksimum 8 'atanapi 12' (2,5 m atanapi 3,5 m)
• mesin pikeun diaméter 12 "- 60" (300 mm - 1500 mm) panjangna maksimum 8 '(2,5 m) atanapi 12' (3,5 m
Panjang mesin séjén sayogi nalika pamundut

Konter-puteran, roller-head, alat-alat pemadatanna kompak beton sareng dikawasa ku sistem kontrol anu canggih, canggih.

  • Produksi pipa beton patuh sareng sadaya standar internasional:
  • pipa beton
  • pipa beton bertulang baja
  • pipa prebed
  • pipa jacking
  • pipa baja-silinder-inti (PCCP) panjangna dugi ka 6 m
  • diaméterna nominal tina DN 225 mm ka DN 1600 mm
  • panjangna dugi ka 3500 mm
  • waktos parobihan pondok ngajamin pemanfaatan mesin optimal.
  • euweuh pulas kandang
  • pemadatan program-dikawasa.
  • sistem kontrol prosés terpadu.
  • liang mesin deet.
  • pilihan tambahan: derek otomatis, sistem lantai ngalih, uji pipa sareng penanganan palét dasar.

Frékuénsi listrik dikontrol motor babarengan sareng transmisi gear spur anu mutahir ngahasilkeun laju anu saé sareng torsi tinggi pikeun hasil pemadatan anu pangsaéna. Tangtosna hemat énergi sareng tingkat noise minimal

Jumlah beton diitung sateuacanna, ku sistem kontrol prosés anu dirancang sacara saksama sareng didahar dina jumlah sareng tarif anu tepat pikeun prosés pemadatan. Hasilna mangrupikeun kualitas konkrit anu luhur sacara konsisten tina stop kontak kana spigot. Akurat tiasa diulang iraha waé.

Alat pemadatan mangrupikeun akar kompaksi. Kusabab gerakan muterkeun konter, kandang penguatan sampurna ditempelkeun ku beton sareng pulas kandangna diminimalkeun. Tangtosna sadaya komponen didesain kanggo pakean jangka panjang.

FITUR
Sistem Driveir sirah Bidirectional Roller
Sistem drivehead roller drive Bidirectional kalebet dua drive transmisi hidrostostik mandiri pikeun nyéépkeun rollerhead sareng longbottom. Sistem ieu diwangun ku dua komponén utama - unit drive crosshead sareng unit kakuatan crosshead anu misah. Unit kakuatan crosshead dipasang dina pigura mesin dina tingkat conveyor pikeun nyayogikeun transfer kakuatan anu épisién kana crosshead sareng aksés gampang pikeun layanan sareng perawatan.

Ngayakeun Hopper sareng Conveyor
Kapasitas Hopper ngayakeun dumasarkeun kana ukuran mesin, sareng hopper ngagaduhan sudut buleud pikeun nyegah penumpukan bahan. Pelapis opsional sayogi pikeun ningkatkeun aliran bahan, mempermudah beberesih sareng manjangkeun umur Hopper. Conveyor ieu disetir ku hidrolik gilinding pangrojong pabrik-disegel sareng lubricated pikeun operasi bébas perawatan. Majelis conveyor dipasang dina rol sareng sacara hidrolik diposisikan ku pengawas mesin pikeun pakan bahan anu optimal kana rollerhead. Sabuk conveyor tipe seamless kalayan ujung anu dibentuk nyegah bahan tumpahan.

Majelis Turntable
Puteran buleud ngagaduhan rol pangrojong tapered dina perimeter sareng rakitan roller tengah pikeun museur sareng dukungan. Méja nyaéta dua lembar, gumantung kana modél mesin, sareng kalebet stasiun pipa damel kalayan potongan anu leres-leres ayana pikeun pelat centering handap-handap pikeun perobihan gancang kantétan. Puter puteran disetir sacara positip ku motor gir listrik. Pelat dek nutupan daérah antara meja putar sareng lantai pepelakan pikeun mempermudah pembersihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk