Tong sampah runtah

Pedaran pondok:

Tong sampah (Wadah Daur Ulang, Tong sampah, wadah Baja, Wadah konstruksi) didesain kanggo milah sareng neundeun sababaraha logam besi sareng nonferrous.
Tong sampah tiasa dikonfigurasi khusus pikeun tugas ringan atanapi aplikasi tugas beurat. Sababaraha desain tumpukan pikeun ngirangan rohangan dek nalika ngirimkeun produk.
Tong sampah kedah aya pikeun operasi daur ulang logam.


Detil Produk

Tanda Produk

Tong sampah (Daur Ulang Wadah, Ngalangkungan tong, Tong baja, Wadah pangwangunan)didesain kanggo milah sareng neundeun sababaraha logam besi sareng nonferrous.

Tong sampah tiasa dikonfigurasi khusus pikeun tugas ringan atanapi aplikasi tugas beurat. Sababaraha desain tumpukan pikeun ngirangan rohangan dek nalika ngirimkeun produk.

Tong sampah anu kudu dipiboga pikeun naon waé operasi daur ulang logam.

Tong luggerdesain v ngawangun unik ngamungkinkeun beban pikeun disebarkeun merata dina wadahna. Bagian handap datarna ngamungkinkeun aranjeunna disetél dina permukaan atanapi sudut mana waé. Aranjeunna ramah di jalan tol sareng cocog pikeun dibongkar di bumi.

Tong sampah ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun beban beurat besi tua atanapi batu. Desain tapered of luggers kami ngamungkinkeun urang pikeun nyiapkeun dugi ka 15 tong kanggo pangiriman ka buruan anjeun.

Langkung Cranedirekayasa sareng beban dipeunteun pikeun ngangkat overhead. Crane skips, ogé katelah sampah trips, diwangun pikeun situs padamelan dimana crane mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun miceun runtah tina gedong. Crane skips tiasa sacara gampil mindahkeun bahan kana wadah ngantosan.

Kami ogé tiasa ngahasilkeun 6foot + 8foot + 10foot (6 '+ 8' + 10 ') mini peti pikeun nasabah pikeun nyimpen kargo atanapi pengiriman barang. Kami ngamuat 9 ", 8", 7 ", 6", 5 ", 4" sareng, 3 "unit gudang kana 10", 20 ", atanapi 40" unit standar pikeun ngaleutikan biaya pengiriman; Wadah mini sayogi kanggo dipésér masing-masing.

Tim desain BAOTE bakal senang ngabantosan perusahaan daur ulang besi tua naon waé anu dirancang pikeun aplikasi unikna.

Tim BAOTE henteu ngan ukur tiasa ngarancang tempat sampah sareng wadah numutkeun pamundut anjeun, Tapi ogé tiasa ngahasilkeun tempat sampah atanapi wadah numutkeun gambar atanapi poto anjeun. Naon waé warna, logo naon waé, sareng konstruksi, tim BAOTE tiasa nyayogikeun anjeun!

Ayeuna, urang damel sareng seueur miceun runtahperusahaan ti Australia, USA, Jepang, Malaysia, Tailand sareng sajabina. Urang tiasa nyayogikeun kualitas luhur kalayan harga kalapa pikeun ngadukung bisnis konsumén.

Mudah-mudahan kami tiasa kasempetan pikeun damel sareng anjeun sareng ngawangun hubungan jangka panjang sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk