Warta Industri

  • Detil pangropéa sareng perawatan ti tukang las kurung

    Patarosan 1: Kumaha urang tiasa ngirangan pakean tukang las kurung? 1. Éta normal pikeun pabrik mesin las kandang pikeun nganggo bagian nalika dianggo. Dina raraga ngirangan panggunaan antar bagian, urang kedah merhatoskeun detil, supados kinerja mesin las kandang tiasa dianggo, sareng stafna ...
    Maca deui
  • Cara pikeun ngirangan panggunaan kantong plastik

    Anggo deui kantong plastik: pilih sababaraha kantong plastik anu mantep sareng bawa dina kantong anjeun supados anjeun tiasa balanja nganggo kantong anjeun nyalira tibatan anu dibekelan toko. Kantong plastik anu tiasa dianggo deui gampang dibawa (éta tiasa dina kantong alit atanapi bahkan saku!), Sareng salami anjeun nyandak sababaraha deui, anjeun tiasa ngagaleuh ...
    Maca deui
  • Metode ngadamel tina Kait sareng Gesper

    Widang Téknis: Panemuan aya hubunganana sareng kait-na-loop anu nyambungkeun sahenteuna dua bagian, sapertos abah sareng anggota payun. Latar: Hook-and-buckle mangrupikeun jinis tali, tali, sareng bagian sanés anu didesain janten dileupaskeun pikeun dianggo dina seueur aplikasi anu béda. Genggaman ieu ...
    Maca deui
  • Tong sampah Fiberglass

    FRP mangrupikeun bahan komposit polimér (Inggris: Fiberglass Reinforcde Plastics atanapi FRP). Wadah ngumpulkeun sampah anu didamel tina bahan ieu mangrupikeun tong sampah fiberglass. Bahan FRP munggaran dianggo dina pertahanan nasional, ruang angkasa, pesawat sareng bidang sanés. Kalayan kamajuan élmu sareng ...
    Maca deui
  • Tujuanana Meijer nyaéta pikeun "luar kantong" sareng ngirangan limbah plastik

    Meijer damel sareng pangecér kadaharan sareng narkoba sanés, ngagabung kana aliansi salaku mitra pendukung, sareng nyiptakeun deui kantong ritel pikeun ngabantosan ngirangan limbah plastik. Aliansi éta diluncurkeun dina usum panas pikeun nguji pilihan pikeun kantong balanja plastik anu tiasa dianggo ayeuna dianggo ku pangecér ageung di ....
    Maca deui