Warta Perusahaan

  • Baote Asbestos Miceun Bag—- Pangubaran Runtah Asbés

    Pabrik kantong runtah asbés - Mésér kantong runtah asbés anjeun pikeun harga kalapa di Baote. Sadaya produk stok kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang. Henteu ngan ukur urang nganteurkeun kantong asbés anjeun di Éropa, tapi ogé salajengna. Salaku tambahan kana kantong panyabutan asbés, urang ogé ...
    Maca deui
  • Mesin Kacang Kacang Profesional Profesional — zx-dl1

    Kami parantos hasil ngiringan perjanjian koperasi sareng agrimachinery Italia pikeun ngajual peelers kacang lega kami sacara éksklusif di Éropa. Peeler kacang lega kami nganggo téknologi anu dipaténkeun sareng ...
    Maca deui
  • Bahan naon anu dianggo pikeun samberan kakuatan tinggi

    Kakuatan tarik maksimum bahan anu dianggo pikeun sambetan kakuatan tinggi ngagaduhan hubungan anu saé sareng pangubaran quenching. Sacara umum, sesah pikeun nyumponan sarat matéri kelas 10.9s bénténg kakuatan tinggi saatos perlakuan 40 Qur quenching. Salaku tambahan pikeun sipat anu béda dina t ...
    Maca deui
  • Pabrik urang bakal ngiringan Pameran: DUNYA KONCRETE ASIA dina 2020-12-09

    Dunya beton didirikeun taun 1975. Saatos langkung ti 40 taun akumulasi sareng pamekaran, WOC parantos janten paméran profesional pikeun industri beton komersial sareng industri masonry, sareng mérekna parantos ngalegaan ka Un ...
    Maca deui