Cara pikeun ngirangan panggunaan kantong plastik

Anggo deui kantong plastik: pilih sababaraha kantong plastik anu mantep sareng bawa dina kantong anjeun supados anjeun tiasa balanja nganggo kantong anjeun nyalira tibatan anu dibekelan toko.

Kantong plastik anu tiasa dianggo deui gampang dibabawa (tiasa dina kantong alit atanapi bahkan saku!), Sareng salami anjeun nyandak sababaraha deui, anjeun tiasa ngagaleuh seueur hal, tapi ogé tiasa dibagi, janten ulah dibawa kasulitan pikeun kahirupan. Kantong plastik anu taneuh bakal dianggo pikeun sampah (atanapi dikumbah sareng dianggo deui), sedengkeun kantong plastik anu bersih tiasa dianggo deui sababaraha kali.

Teu aya kantong plastik: Sacara umum, kasir condong ngarangkep sareng ngumpulkeun artos mékanis. Aranjeunna teu gaduh waktos kanggo naroskeun ka palanggan upami aranjeunna peryogi kantong plastik. Upami henteu, anjeun henteu kedah nampi kantong plastik, sapertos nalika mésér barang-barang alit sapertos yoghurt, inuman, ubar, jst. Saha anu nyarios tas sakola sareng kantong tote tiasa janten kantong balanja? Anggo kantong anu tiasa dianggo deui: bawa kantong anjeun nyalira sepanjang waktos.

Itung Sabaraha kantong plastik anu anjeun anggo: Parios Éta! Pikirkeun sabaraha kantong plastik anu anjeun konsumsi dinten atanapi minggu ieu. Caritakeun cara ieu ka babaturan sareng dulur anjeun, supados langkung seueur jalma masihan sumbangan pikeun lingkungan.

Upami anjeun balanja barang anu rapuh sapertos endog, pilih karinjang alit anu didamel tina willow, anu ramah lingkungan sareng gaya. Balanja dina kantong anu tiasa dianggo deui sabisana. Aya ogé kantong sampah beureum, konéng, biru sareng héjo. Fungsi tina kantong ieu di pasar utamina dianggo pikeun milah sampah.

Nyortir sampah penting pisan sareng kondusif pikeun panggunaan sampah anu didaur ulang, limbah rumah tangga biasana dibagi kana limbah domestik sareng limbah anu tiasa didaur deui, upami éta éléktromagnétik gelas bahaya sahingga urang tiasa nganggo kantong sampah beureum, hayu urang masihan sumbangan pikeun bumi.


Pos waktos: Apr-13-2021