Prosés pipa extrusion radial vertikal nangtung

Prosés pipa extrusion radial vertikal nangtung nyaéta salah sahiji prosés pikeun ngadamel pipa drainase beton sareng beton bertulang, utamina ngahasilkeun pipa diaméter alit kalayan diaméter 300 - 1200. Kauntungannana anu paling ageung nyaéta gancangna produksi gancang pisan, kaluaranna tinggi, gelar otomasi luhur pisan, ngan peryogi hiji konci pikeun ngawangun pipa. Ngan ukur 2-5 menit pikeun produksi normal pipa diaméterna, anu cocog pisan pikeun produksi pipa rékayasa anu diperyogikeun. Perusahaan kami parantos ngembangkeun mesin nyieun pipa extrusion radial kalayan hak cipta intelektual lengkep dumasar kana prakték suksés di bumi sareng luar negeri, sareng tingkat téknis parantos dugi ka payuneun industri.

Mesin ékstrusi radial utamina diwangun ku sistem mékanis, sistem listrik, sistem pneumatik sareng sistem hidrolik. Sistem mékanis alat radang pipa extrusion radial utamina ningkatkeun épisiénsi damel pipa ngadamel ngaliwatan operasi sababaraha komponén mékanis; sistem listrik pakakas ékstrusi radial utamina nyayogikeun kakuatan pikeun sagala rupa alat listrik sareng sadar kana kendali calakan sistem; sistem pneumatik utamina ngagunakeun kompresor hawa pikeun nyayogikeun tekanan hawa pikeun nyayogikeun kakuatan pikeun sababaraha silinder; sistem hidrolik ékstrusi radial mesin pembuatan pipa seménutamina nyayogikeun kakuatan pikeun sistem hidrolik Didukung ku alat-alat hidrolik. Sakabéh sistem ningkatkeun kaayaan anu diperyogikeun pikeun operasi anu dipercaya tinamesin pipa extrusion radial.

Kalayan pamekaran gancang urbanisasi di Cina, paménta pasar pikeun diaméter alit sareng sedeng pipa solokan dina konstruksi rékayasa ningkat, sareng efisiensi tinggi prosés pembuatan pipa sareng alat-alatna anu beuki penting.

Metode pembuatan pipa getaran inti tradisional henteu tiasa nyumponan paménta ageung. Themesin nyieun pipa extrusion radial nangtung beuki dipikaresep ku usaha kusabab kaunggulan beton garing sareng keras, produksi nangtung sareng demoulding langsung, cetakan ékstrusi langsung, efisiensi produksi tinggi, pangaruh cetakan ékstrusi anu hadé sareng kompakitas tinggi.


Waktos Post: Feb-25-2021