Mesin Kacang Kacang Profesional Profesional — zx-dl1

Kami parantos hasil ngiringan perjanjian koperasi sareng agrimachinery Italia pikeun ngajual peelers kacang lega kami sacara éksklusif di Éropa. Peeler kacang lega kami nganggo téknologi anu dipaténkeun sareng sayogi di Italia saatos jasa penjualan.

2021, Urang mesék kacang lega ogé parantos nambihan téknologi énggal - téknologi pareuman kakuatan pikeun nangtayungan kaamanan operator.

Sadaya komponén éléktronik urang didamel tina mérek Siemens atanapi Philips. Mesinna kurang kamungkinan kana rusak sareng bakal langkung lami.

Agul na didamel tina bahan énggal, anu langkung sesah sareng tahan tahan.

1: mesin ieu cara garing khusus mesin peeling kacang legapeva kacang pengupas, pengupas kacang fabaEfficiency efisiensi tinggi tanpa polusi. Saatos mesék, urang tiasa kéngingkeun kacang anu lega dina awak.

2: Kakuatan mesin ieu nganggo 380V, 50hz, 5.5KW.

3: Kamampuh - 280-400kgs / jam; Kinerja peeling — 98%; Ukuran sakabéh — 1400 * 1200 * 1400mm; Beurat --- 450Kgs

Perhatosan --- Kusabab Uap bahan baku na bénten,

konsumén tiasa nyetél laju motor sareng waktos mesék numutkeun anu saleresna. Sacara umum, kecepatan anu pangsaéna nyaéta 45hz sareng waktos mesék nyaéta 3-3.5minuts. Punten ngoperasikeun mesinna salaku Pidéo.

4: prosés Operasi.

① Hurungkeun kakuatan teras pencét tombol héjo. Pastikeun lampu listrik beureum hurung.

②Pencét tombol héjo, teras pasang laju motor kana 40hz-45hz (Kami parantos nyetél speed 45hz).

③Tuang ngeunaan 5kgs kacang lega atah kana tempat sampah luhur.

④Galihkeun rokét tina liang tuang, ngantep kacang lega atah lebet kana tempat sampah. Mesinna bakal mesék kacang.

⑤Selepas 3-3.5minuts, pindahkeun rocker tina hole hole, kacang bérésna bakal kaluar.

Upami anjeun resep kana pengupas kacang lega kami, anjeun tiasa kontak kuring langsung di daniel@baote-panda.com atanapi WhatsApp +8618661685201. Anjeun tiasa ogé nganjang ka halaman Alibaba pikeun langkung jelasna.


Pos waktos: Mar-02-2021