Fitur téknis sareng pancegahan

Prinsip kerja nangtung mesin pipa semén extrusion radial nyaéta kieu: ngagunakeun gerak puteran aci utama tina mesin pipa, extruding beton garing garing ngaliwatan sirah ékstrusi pikeun ngahasilkeun pipa beton semén sareng pipa beton bertulangdina cara ngabentuk sapanjang arah aksial. Aci utama mesin pipa ngajalankeun sirah ékstrusi pikeun ngalegaan kana kapang pipa semén pikeun gerak Rotary, sareng miceun beton garing garing kana témbok jero tina kapang pipa beton.Dina aksi ékstrusi bidirectional tina sirah ékstrusi, betonna dikuatkeun Taneuh dipadet sareng dilancarkeun, sareng témbok pipa kabentuk ku angkat poros utami. 1500 jinisnamesin nyieun pipa extrusion radial nangtungngagaduhan sirah kakuatan dua arah khusus kalayan sistem transmisi bebas sareng desain kontrol pangaturan anu harmonis. Kapasitas tekanan éksternal anu ngahasilkeunpipa beton seménngaleuwihan sarat tina pipa standar nasional, sareng pamariksaan tekanan cai internal nyumponan sarat tina standar. Efisiensi produksi mesin tinggi. Candak pipa Φ 600 salaku conto, unggal Éta tiasa ngahasilkeun sakitar 15 lembar per jam, anu sami sareng kapasitas damai tina tilu mesin sentrifuges atanapi tilu mesin roller gantung. Ieu diragukeun pisan nguntungkeun pikeun pangwangunan pipa pikeun nyumponan sarat nyayogikeun sababaraha spésifikasi pipa semén dina waktos anu singget. Bahan baku beton semén garing sareng keras, anu tiasa langsung didamel. Ku alatan éta, éta henteu ngan ukur langkung kirang dina formwork pipa, tapi ogé ngaheéat seueur panas sareng cai, sareng tiasa dianggo dina kaayaan suhu anu luhur Métode curing alami dipaké pikeunngahasilkeun pipa seméns.

Produk utama perusahaan nyaéta alat pipa extrusion radial extrusion nangtung, peralatan geter posisi tunggal sareng dua kali, peralatan geter mandrel alun-alun, mesin las kerangka otomatis mesin guling, mesin las gulungan, mesin las kandang, mesin waja kandang gulung, gantung mesin pembuatan pipa gantung, mesin pembuatan pipa sentrifugal, pencét internal , pencét éksternal sareng sababaraha rupa kapang pipa, jsb


Waktos Post: Feb-26-2021