Warta

  • 2021 kantong bolos sareng kantong mesin cuci beton jual panas

    Ngagungkeun yén palanggan Australia Pembersih Lokal parantos nampi Kantong Liwat sareng Tuang Limbah Baja anu diproduksi ku perusahaan urang. Kantong sampah anu diproduksi ku perusahaan kami parantos ditingkatkeun, anu langkung merenah sareng langkung kuat tibatan tas anu sateuacanna, sareng tiasa nahan maksimal ...
    Maca deui
  • RCC ngabantuan awéwé nuliskeun program magang Campbell Sup

    Melinda Locklear ti Rowlingson Community College di Robertson Community College diangkat salaku magang taun munggaran persiapan sayuran Maxton Campbell Soup. Manajer SDM Campbell Soup Julie Horras nyarios yén anjeunna ogé panutan anu pengkuh. Anjeunna netepkeun tujuan diri ...
    Maca deui
  • Naha Kantong Asbés diperyogikeun?

    Asbés mangrupikeun mineral serat anu tiasa dipendakan dina sababaraha bahan wangunan, sapertos semén. Asbés seueur dianggo pikeun kaperluan insulasi di gedong padumukan sakitar awal abad ka-19 berkat insulasi panas na anu saé. Salila abad ka-19, masalah kaséhatan anu serius ...
    Maca deui
  • Bahan naon anu dianggo pikeun samberan kakuatan tinggi

    Kakuatan tarik maksimum bahan anu dianggo pikeun sambetan kakuatan tinggi ngagaduhan hubungan anu saé sareng pangubaran quenching. Sacara umum, sesah pikeun nyumponan sarat matéri kelas 10.9s bénténg kakuatan tinggi saatos perlakuan 40 Qur quenching. Salaku tambahan pikeun sipat anu béda dina t ...
    Maca deui
  • Pabrik urang bakal ngiringan Pameran: DUNYA KONCRETE ASIA dina 2020-12-09

    Dunya beton didirikeun taun 1975. Saatos langkung ti 40 taun akumulasi sareng pamekaran, WOC parantos janten paméran profesional pikeun industri beton komersial sareng industri masonry, sareng mérekna parantos ngalegaan ka Un ...
    Maca deui