Pabrik urang bakal ngiringan Pameran: DUNYA KONCRETE ASIA dina 2020-12-09

Dunya beton didirikeun taun 1975. Saatos langkung ti 40 taun akumulasi sareng pamekaran, WOC parantos janten paméran profesional pikeun industri beton komérsial sareng industri batu, sareng mérekna parantos ngalegaan ka Amérika Serikat, Cina, Méksiko, Kanada, Perancis sareng India.

Dina bulan Nopémber 2016, mérek paméran anu kawéntar "beton World Expo" diwanohkeun ka Cina. Dina waktos anu sami, sababaraha kategori profesional paméran Las Vegas diwanohkeun, kalebet kategori paméran asli "Pameran Industri Flooring Internasional Shanghai", "Pameran téknologi mortir Shanghai sareng paméran peralatan" sareng "Pameran darat olahraga internasional Shanghai".

Téknologi permukaan beton, beton sareng beton énggal bakal dipamerkeun di Asia. Dina waktos anu sami, éta ngaluncurkeun Asia Concrete Institute, konperénsi tukeur téknologi lantai Asia, forum gempungan industri konstruksi Asia, upacara penghargaan trowel emas Asia, rapat bagi hasil proyek emas emas, forum pangembangan pasar agrégat keusik, Forum Puncak Rancah formwork, sareng ampir 100 konperénsi sareng forum, pikeun ngajajah jalan pamekaran lapangan konstruksi payun sareng industri di Asia sareng daérah Pasipik.


Pos waktos: Dec-07-2020