Tujuanana Meijer nyaéta pikeun "luar kantong" sareng ngirangan limbah plastik

Meijer damel sareng pangecér kadaharan sareng narkoba sanés, ngagabung kana aliansi salaku mitra pendukung, sareng nyiptakeun deui kantong ritel pikeun ngabantosan ngirangan limbah plastik.
Aliansi éta diluncurkeun dina usum panas pikeun nguji pilihan pikeun kantong balanja plastik anu tiasa dianggo ayeuna dianggo ku pangecér ageung di nagarana. Konsorsium "Beyond Handbag Initiative" lumangsung salami tilu taun sareng nyorong pangecér "mikir di luar kotak." Ngabéréskeun masalah runtah kantong balanja palastik saalam dunya.
"Filsafat bisnis Meyer nyaéta janten perusahaan anu saé, urang kedah janten tatangga anu saé," Wakil Présidén Senior Real Estate sareng Real Estate Vik Srinivasan dina Meijer dina pernyataan. "Kami komitmen pikeun ngirangan pangaruh lingkungan sareng yakin yén partisipasi kami dina prakarsa ieu mangrupikeun léngkah anu penting dina mastikeun yén generasi anu bakal datang ngajaga komunitas tetep bersih."
Meijer nunjukkeun yén Beyond the Bag milarian milarian pilihan pikeun kantong plastik anu tiasa dianggo anu fungsina lengkep, gampang dianggo ku palanggan sareng langkung saé pikeun lingkungan. Karya ieu digagas ku mitra loop tertutup. Pusat Ékonomi sirkular, berinteraksi sareng pamangku kapentingan kalebet pemasok, fasilitas daur ulang bahan, kotamadya, grup publisitas sareng pangecér sanés di Grand Rapids, Michigan, nyatakeun yén perusahaan bakal ngamajukeun solusi pasar anu saé pikeun skala sareng ngalayanan pangecér Bawa nilai ka konsumén.
Erik Petrovskis, sutradara patuh lingkungan sareng kelestarian di Meijer, nyatakeun yén pangecér supercenter parantos langkung maju dina ngirangan palastik sareng limbah sanés. Januari kamari, Meijer muka toko alit kahijina, Woodward Corner Market, anu henteu ngagaduhan kantong plastik. Ti saprak 2014, unggal toko Meijer nempatkeun tempat daur ulang dina lawang panto na supados palanggan tiasa nyimpen kantong plastik sareng pilem anu bersih, garing, kalebet nganggo roti, roti, beberesih garing, produk tatanén sareng kantong cai lemes. Taun ayeuna, perusahaan ngarepkeun ngadaur mulangkeun deui 6 juta pon kantong plastik, anu bakal dikirim ka pusat distribusi na pikeun pembuatan deui ngadamel dek. 
Taun kamari, Meijer mimiti nambihan labél How2Recycle kana bungkusan mérekna nyalira pikeun ngabantosan pelanggan ngartos kumaha ngokolakeun bahan ieu. Pangecér nyatakeun yén taun 2022, bungkusan Meijer bakal nempatkeun labél How2Recycle dina sadaya True Goodness. Ogé di 2019, Meijer netepkeun tujuan yén ku 2025, bungkusan mérek na toko bakal didamel tina 100% bahan anu tiasa dianggo deui, didaur deui atanapi tiasa dikompost.
Meijer gaduh 256 pusat super sareng toko bahan makanan di Michigan, Ohio, Indiana, Illionis, Kentucky sareng Wisconsin. 
"Ngirangan pangaruh lingkungan ku cara ningkatkeun daur ulang mangrupikeun masalah anu penting pikeun urang sareng konsumén, sareng urang damel pisan pikeun méréskeun masalah ieu," tambah Petrovskis. "Kuring ngarepkeun marios solusi inovatif akibat tina kolaborasi ieu."
CVS Kaséhatan, Target, sareng Wal-Mart mangrupikeun konsorsium anu nyiptakeun deui mitra pendiri tas ritel, sareng Kroger mangrupikeun pasangan utama grup dina industri toko. Walgreens ilubiung salaku pasangan pendukung sareng perusahaan investasi Closed Loop Partners salaku pasangan manajemén. Hy-Vee mangrupikeun pasangan pendukung, sareng Dick's Sporting Goods mangrupikeun mitra utama dina sektor olahraga sareng ritel outdoor.
Skala tantanganna gedé pisan. Kantong palastik sekali pakai seueur dianggo dina sagala rupa lapisan masarakat, industri sareng daérah. Ngabéréskeun tantangan limbah sistemik ngabutuhkeun pamangku kapentingan pikeun méréskeun tangtangan umum. Saur Kate Daly, diréktur pangurus Pusat Ékonomi Lingkaran pikeun Mitra Loop Tertutup. Babarengan, kami ngararancang kantong ritel dina kotak, sareng kami ngadorong pangecér sanés pikeun ngiringan.


Pos waktos: Mar-27-2021