Metode ngadamel tina Kait sareng Gesper

Widang Téknis:

Panemuan aya hubunganana sareng kait-na-loop anu nyambungkeun sahenteuna dua bagian, sapertos abah sareng anggota payun.

Latar: Hook-and-buckle mangrupikeun jinis tali, tali, sareng bagian sanés anu didesain janten dileupaskeun pikeun dianggo dina seueur aplikasi anu béda.

Genggaman mimitina dipaké pikeun tali, tali atanapi sasaruaan sanésna kalayan tingkat darajat anu bénten-bénten, sapertos suspender kanggo murangkalih sareng sagala rupa ransel.

Objek tina penemuan ayeuna nyaéta nampilkeun hook-and-buckle anu ningkat anu tiasa dilereskeun sareng dikencarkeun ku panangan. Objek sanés tina penemuan ayeuna nyaéta ngajukeun kail anu mékanisme ngonciana henteu kapangaruhan pisan, atanapi ngan ukur saalit, ku kakuatan tina strip anu tetep atanapi anu sami.

Kauntungan sanés tina kait numutkeun pamanggihan ayeuna nyaéta komponén cangkéng ditingalikeun, nalika dibereskeun, janten sifat anu puseurna sareng nunjukkeun yén kail anu jelas-jelas dikonci.

Kuncénna ogé tiasa dipercaya sahingga jepitan henteu tiasa dibuka kacuali ku intervensi anu dihaja, sareng nalika kakuatan anu mangaruhan pengencatan parangkat tetep polah dina arah ngonci, pengiketana dikonpigurasi pikeun nyababkeun jepitan dilarapkeun ku cara pengikat, gaya dina genggaman ngagaduhan komponén, sahingga kakuatanana mangaruhan pangaruh dina genggaman.

Fungsi ngonci tina dua bagian anu dipisahkeun tapi tetep nyambung dikontrol saatos bagian-bagianna dibawa kana posisi ngonci, sahingga sadar karakter anu pikaresepeun pikeun hook numutkeun penemuan. Salaku tambahan, fungsi ngonci disusun dina bagian anu ngabentuk baju baju.

Kait sareng buckles numutkeun pamanggihanna tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan anu béda, sapertos sabuk dina abah sareng tonggong kanvas, kantong sareng anu sapertosna, pikeun nyepetkeun kendaraan, cocooan sareng gerbong orok anu tiasa dilipat, ogé pakean sareng olah raga, transmisi Sabuk sareng sabuk dina alat luang.

Janten bagian atanapi dua bagéan genggaman tiasa janten bagian anu teu kapisah tina bagian anu tiasa dianggo sareng éta. Alat numutkeun pamanggihan sareng palaksanaan alat gaduh ciri anu ditingalikeun dina aplikasi patén ieu.


Waktos Post: Apr-09-2021