Detil pangropéa sareng perawatan ti tukang las kurung

Patarosan 1: Kumaha carana urang tiasa ngirangan pakean tukang las kurung?
1. Éta normal pikeun pabrik mesin las kandang pikeun nganggo bagian nalika dianggo. Dina raraga ngirangan baju antara bagian, urang kedah merhatoskeun detil, supados kinerjamesin las kandang tiasa dianggo, sareng staf anu ngoperasikeun mesin las kandang kedah kenal sareng Ngoperasikeun mesin kalayan trampil, ngawasaan kinerja sareng prosés operasi mesin, sareng tiasa méréskeun masalah dina waktosna nalika mesin henteu normal, supados mastikeun umur jasa mesin las kandang.

2. Salami operasi pabrik mesin las kandang, leres-leres nuturkeun prosedur sareng ngalarang overloading, anu sanés ngan ukur ningkatkeun anggoan antar bagian tapi ogé ngagancangkeun karusakan mesin las kandang.
3. Nalika ngoperasikeun mesin las kandang, dilarang nyepetkeun kagancangan produksi supados ningkatkeun efisiensi damel, anu bakal nyababkeun maké sareng luh ka mesin sareng mangaruhan umur hirup tina mesin.
Patarosan 2: Kumaha carana nyingkahan kagagalan mesin las kandang nalika operasi?
1. Mimiti, operator tina mesin las kandang produsén kedah gaduh téknologi anu cekap, sareng tiasa kenal sareng kinerja mesin las kandang, sareng tiasa méréskeun masalah dina waktosna nalika kaayaan teu normal kajantenan, supados ulah aya karusakan dina mesin las kandang.
2. Ngalakukeun padamelan pamariksaan sateuacan operasi sateuacan ngelas kandang, taliti mariksa naha unggal stasiun sareng komponénna aya dina kisaran kerja anu normal, sareng laporkeun naon waé anu henteu normal dina waktosna.
3. Karya overload dilarang nalika operasi tukang las kurung. Pagawean anu overload henteu ngan ukur bakal ngaraoskeun kagunaan antar bagian, tapi ogé gampang nyababkeun karusakan tina tukang las kurung.

4. Dina padamelan sadidinten, mesin las kandang pabrik kedah ngajaga mesin las kandang sacara teratur, supados manjangan umur jasa sareng ngirangan kajantenan kagagalan.
Di luhur aya sababaraha patarosan anu pabrik mesin las kandang kami parantos milah-milah pikeun anjeun. Kuring miharep bakal masihan anjeun langkung seueur bantosan. Upami tulisan ieu henteu ngatasi keraguan anjeun, anjeun tiasa langsung ngantunkeun pesen dina halaman wéb kanggo nyarios ka kami, staf kami bakal mutuskeun Kami bakal némbalan ka anjeun dina waktosna, hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun.


Waktos Post: Apr-20-2021