Pangetahuan ngeunaan kantong Langkung

Luncat kantong, sakumaha namina nunjukkeun, nyaéta kantong sampah. Kantong leutik nyayogikeun rébuan rumah tangga. Éta ogé nyayogikeun jaminan anu penting pikeun panangtayungan lingkungan sareng bahkan mempermudah daur ulang sampah sareng milah.

Kantong sampah utamina didamel tina plastik, sedengkeun plastik diekstraksi tina minyak bumi, sareng peryogi waktos 200 taun kantong sampah janten buruk nalika dikubur dina taneuh sareng serius ngotorkeun taneuh; upami insinerasi diadopsi, haseup sareng lebu anu ngabahayakeun tiasa dihasilkeun Gas karacunan ngotoran lingkungan pikeun waktos anu lami.

Déwan Kota San Fransisco ngaluluskeun RUU anu ngalarang supermarket, apoték sareng pangecér sanésna nganggo kantong plastik. Di kota sapertos Los Angeles, pamaréntah parantos ngamimitian ngaluncurkeun kagiatan daur ulang kantong plastik. Sababaraha tempat ogé parantos ngenalkeun peraturan pikeun kantong balanja palastik tugas-beurat atanapi panggunaan mayar.

Kriteria pamilihan:

Mimiti, numutkeun konsép desain perlindungan lingkungan, pilih kantong sampah:

Hal anu kahiji nyaéta mésér "tiasa nahan", sabab kantong sampah umum ngan ukur tiasa nahan kapasitas 2/3. Upami anjeun masang deui, anjeun moal tiasa nutupkeun sungut, anu sanés kondusif pikeun meresihan sampah. Milih "kantong sampah panutup otomatis tiasa ngamanpaatkeun kapasitas kantong sampah, sareng anjeun tiasa ngepak langkung seueur sampah, sahingga ngirangan panggunaan kantong plastik.

Kadua, aya dua desain kantong sampah, hiji handap handap sareng anu handapna handap segi delapan. Kantong sampah anu digolongkeun rata ngagaduhan kapasitas anu ageung. Bagian handap segi delapan gaduh kapasitas bantalan anu langkung kuat dina sababaraha titik.

Labél anu katilu nganggo PE kakuatan anyar anu kuat, anu langkung manteng tibatan awak kantong anu ngan ukur ngagunakeun bahan daur ulang sékundér, sareng langkung fleksibel, awét sareng sesah kanggo ditusuk. Tindakan pancegahan

Kaopat, pilih kantong sampah anu gampang ditutup, sahingga kondusif pikeun pembuangan sampah. Upami kantong sampah gampang dipecah sareng dibocorkeun, sareng henteu gampang nutupkeun sungut, pagawé panyalindungan lingkungan sumebar di unggal tempat bari ngatur sampah, anu henteu saé pikeun panangtayungan lingkungan.


Waktos Post: Apr-01-2021