Pangwangunan sajarah sareng pancegahan tina mesin pembuatan pipa

Mesin ngadamel pipa semén produk utama nyaéta alat pipa extrusion radial extrusion nangtung, peralatan geter posisi tunggal sareng ganda, alat-alat geter mandrel alun-alun, mesin las kerangka baja otomatis, mesin las gulung, mesin las bolong, ngeusian kandang baja mesin las, ngagantung mesin pembuatan pipa gulungan, mesin pembuatan pipa sentrifugal, pers internal, pencét éksternal sareng sababaraha kapang pipa sareng mesin pipa getaran getaran mandrel anu sanés.

The mesin pembuatan pipa semén parantos ngalangkungan paningkatan generasi ka generasi ti mesin roller ngagantung di awal nepi ka Geter mandrel kana mesin ékstrusi radialayeuna. Kusabab étapipa getaran inti nangtung nangtung nyieunprosés ngadopsi dua kapang pipa integral, kaku tina kapang hésé pisan bentukna, sareng ngan ukur hiji set kapang anu diperyogikeun pikeun hiji spésifikasi, janten bunderan sareng diameter pipa beton anu kabentuk standar. Salaku tambahan, nangtungmesin pipa extrusion radial prosés dina beton kana mesin pipa semén saatos tungtung arah aksial tina beton deui muterkeun ékstrusi, langkung épéktip ningkatkeun kakuatan sareng perpendikularitas nozel, konstruksi sareng instalasi lancar.

Suhu handap dina usum salju, pikeun mesin pipa extrusion radial nangtung pangropéa moal tiasa kirang. Kedah ngarobih saringan solar, minyak mesin pikeun ngarobih minyak kentel anu tiasa dianggo, dina waktos anu sami, upami sistem hidrolik ngagaduhan tempat kabocoran minyak ogé robih tepat waktuna, tiasa pas kana tank pikeun ngalakukeun padamelan anu hadé. Pariksa sistem dissipation panas tinamesin pembuatan pipa semén, sareng parios naha selang karét parantos sepuh sareng rusak. Tempat-tempat ieu langkung rawan masalah dina usum salju. Nalika nganggo, anjeun tiasa nambihan cai panas supados langkung gampang ngamimitian. Tong hilap solokan cai nalika nutup. Pamakéan antifreeze henteu disarankeun sabab éta bakal nyusahkeun pikeun ngamimitian mesin.


Pos waktos: Mar-01-2021