Tong sampah Fiberglass

FRP mangrupikeun bahan komposit polimér (Inggris: Fiberglass Reinforcde Plastics atanapi FRP). Wadah ngumpulkeun sampah anu didamel tina bahan ieu mangrupikeun tong sampah fiberglass. Bahan FRP munggaran dianggo dina pertahanan nasional, ruang angkasa, pesawat sareng bidang sanés. Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, aranjeunna laun-laun parantos seueur dianggo dina pasar produk sipil. Tong sampah didamel tina bahan palastik bertulang serat gelas, sareng permukaan na dilapis lapisan lapisan gél kalayan radiasi anti-ultraviolét sareng épék anti sepuh. Produkna ngagaduhan penampilan anu cerah sareng warna anu caang, anu dipikaterang ku pasar. Dina waktos anu sasarengan, serat kaca anu bertulang plastik téh tiasa ogé ringan, kakuatan tinggi, sareng anti korosi. Anti maling sareng fitur sanésna (tingali ilustrasi pikeun detil).

Ngagunakeun serat kaca kualitas luhur sareng sintésis warna résin impor, éta ngagaduhan kakuatan tinggi, résistansi korosi, tahan asam sareng alkali, anti sepuh, henteu aya deformasi handapeun matahari, tahan UV, beberesih gampang, operasi anu merenah, kapasitas koleksi ageung tina sampah kotak, umur awét sareng panjang, Tong mesék teu gaduh penggelapan sareng nilai daur ulang. Cai ngagaduhan kedap udara anu saé sareng henteu ngotorkeun lingkungan. Sababaraha palapis lambar galvanis.

Kaléng sampah maénkeun peran penting dina lingkungan hirup. Aya kaléng sampah di unggal juru masarakat. Aranjeunna dieusian ku sampah masarakat dina kaayaan anu teu jelas. Aranjeunna teu tiasa nahan tapi nanggung seueur beurat sareng tahan matahari sareng hujan. Dina tés angin sareng hujan, sumbangan tina tempat sampah pancen penting pisan pikeun pangwangunan masarakat.

Baheula, kaléng sampah umumna didamel tina plastik, beusi babi, atanapi waja stainless. Kaléng sampah plastik gampang diudar sareng gampang diduruk. Seueur kaléng sampah anu dituruban ku puntung roko. Besi babi bakal keyeng kana waktos. Éta henteu gampang pikeun ngabersihkeun, sareng éta henteu awét sareng bakal mangaruhan tampilan na. Sanaos kaléng sampah stainless steel kawilang jarang, éta sanés bahan pangsaéna pikeun ngadamel kaléng.

 


Pos waktos: Apr-02-2021