BAOTE CONCRETE PUMP WASHOUT BAG

BAOTE CONCRETE PUMP WASHUT BAG ---- THE PROFESSIONAL CONCRETE WASHOUT BAG MANUFACTURE OF THE WORLD!

Naon kantong washout Beton?---- Kantong Washout Bag nyayogikeun solusi gancang sareng merenah pikeun ngandung sadaya limbah limbah beton. Kantong kantun disimpen dina cangkang atanapi corong sareng bubur dikandung dina palastik / poliétilén liner jero dina kantong. Ogé tiasa dianggo salaku kantong limbah beton umum.

Kumaha cara ngagunakeun kantong washout beton?---- Kantong Nyeuseuh Beton tiasa dianggo sareng dibangun dina loop kanggo transportasi anu aman sareng gampang ka lokasi offsite. Éta cukup kuat pikeun nahan beban beurat sareng diuji nepi ka rating beban 2470kg-3000kgs. Sadaya kantong diuji sapinuhna sareng patuh kana Standar Australia AS3668-1989. Sakali disetél, Kantong Washout Bag sareng eusina nyiptakeun produk sekundér serbaguna pikeun dianggo pikeun témbok taman mobil, témbok nahan low atanapi sanyawa anu ditunjuk. Kantong anu sampurna pikeun dianggo dina aplikasi sapertos: Konstruksi Sipil, Konstruksi Jalan, Konstruksi Komérsial

Naha milih kami salaku pasangan anjeun?--- Kahiji, kami gaduh pangalaman anu euyeub dina produksi sareng produksi kantong washoout Beton, anu kami ngahasilkeun pikeun seueur palanggan Amérika, konsumén Australia sareng konsumén Kanada. Kadua, kami tiasa nyayogikeun nasabah kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan pelanggan ngahémat biaya; Katilu , urang tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun konsumén énggal pikeun nguji kualitas; Kaopat, pikeun merenah konsumén, urang tiasa nyayogikeun jasa panto-ka-panto pikeun nasabah. Palanggan ngan ukur kedah cicing di kantor sareng nginum kopi. Logistik kami bakal ngintunkeun kantong KASIH KASIH ka gudang konsumén. Kalima, urang tiasa nyayogikeun jasa percetakan, sareng tiasa nyetak logo nasabah dina kantong, supados pelanggan tiasa langkung ngamajukeun perusahaanna sareng ngajual produkna.

Jinis kantong tukang cuci beton urang gaduh ---Kantong mesin cuci beton tipe Amérika nyaéta 182 * 107 * 41CM kalayan liner 130 mikron.

h

Kantong washout beton tipe Australia nyaéta 175 * 104 * 37CM ​​kalayan palapis 80micron.

k

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Concrete Washout Bag, mangga kontak kuring ku

Email: daniel@plasticleader.com, daniel@baote-panda.com;

Whatsapp: +8618661685201


Waktos Post: Feb-22-2021