Baote Asbestos Miceun Bag—- Pangubaran Runtah Asbés

Kantong runtah asbés Pabrik

Mésér Anjeun kantong runtah asbéspikeun harga kalapa di Baote. Sadaya produk stok kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang. Henteu ngan ukur urang nganteurkeun anjeunkantong asbéssapanjang Éropa, tapi ogé jauh. Salaku tambahan kana kantong panyabutan asbés, kami ogé nawiskeun rangkeian mini kantong asbés pikeun jumlah anu langkung alit sareng kantong wadah asbés pikeun padamelan anu langkung ageung. Nalika anjeun mésér Anjeunkantong asbés di Baote, anjeun dijamin produk kualitas luhur!

Pilihan Produk—

1. Kantong panyabutan Asbés alit 90x90x110 CM, liner 70mic, 150mic, 200mic pilihan.

2. Kantong panyabutan Asbés ageung 260x125x30cm, 320x125x30cm, liner 70mic, 150mic, 200mic pilihan.

3. Ngaropea tiasa dicandak

Tips pikeun nanganan asbés di bumi -

Upami jumlah total di lambar asbés henteu ngaleuwihan 10 méter pasagi, anjeun tiasa nanganan produk asbés terikat ku nyalira. Tapi sanajan jumlah ieu tiasa nimbulkeun résiko kaséhatan, sareng anjeun kedah nuturkeun tungtunan saderhana ieu pikeun nyalindungan diri, kulawarga sareng tatangga.

1. Entong nganggo alat listrik dina papan asbés.

2. Nganggo réspirator anu cocog (tingkat P1) sareng baju luar anu tiasa dianggo.

3. Basah papan asbés pikeun nyegah lebu.

4. Upami tiasa dilakukeun, cobian pikeun ngaleutikan karusakan papan asbés sareng angkat sadayana papan asbés.

5. Pék sareng segel papan asbés sareng pilem plastik kandel 200 micron.

6. Bungkus baju damel sareng topéng babarengan pikeun gampang dibuwang.

7. Entong ngabersihan daérah ku sapu, vakum atanapi ngagaru.

8. Semprotkeun lemah cai ka daérah supaya partikel lebu murag.

9. Tutup ku kaén palastik atanapi terpal.

10. Jaga ingon-ingon sareng barudak.

11. Cabut asbés gancang-gancang.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Asbestos Removal Bag, punten ngahubungi abdi ku

Email: sukie@baote-panda.com, daniel@baote-panda.com;

Whatsapp: +8618661685201


Pos waktos: Mar-08-2021