Warta

  • Detil pangropéa sareng perawatan ti tukang las kurung

    Patarosan 1: Kumaha urang tiasa ngirangan pakean tukang las kurung? 1. Éta normal pikeun pabrik mesin las kandang pikeun nganggo bagian nalika dianggo. Dina raraga ngirangan panggunaan antar bagian, urang kedah merhatoskeun detil, supados kinerja mesin las kandang tiasa dianggo, sareng stafna ...
    Maca deui
  • Cara pikeun ngirangan panggunaan kantong plastik

    Anggo deui kantong plastik: pilih sababaraha kantong plastik anu mantep sareng bawa dina kantong anjeun supados anjeun tiasa balanja nganggo kantong anjeun nyalira tibatan anu dibekelan toko. Kantong plastik anu tiasa dianggo deui gampang dibawa (éta tiasa dina kantong alit atanapi bahkan saku!), Sareng salami anjeun nyandak sababaraha deui, anjeun tiasa ngagaleuh ...
    Maca deui
  • Metode ngadamel tina Kait sareng Gesper

    Widang Téknis: Panemuan aya hubunganana sareng kait-na-loop anu nyambungkeun sahenteuna dua bagian, sapertos abah sareng anggota payun. Latar: Hook-and-buckle mangrupikeun jinis tali, tali, sareng bagian sanés anu didesain janten dileupaskeun pikeun dianggo dina seueur aplikasi anu béda. Genggaman ieu ...
    Maca deui
  • Tong sampah Fiberglass

    FRP mangrupikeun bahan komposit polimér (Inggris: Fiberglass Reinforcde Plastics atanapi FRP). Wadah ngumpulkeun sampah anu didamel tina bahan ieu mangrupikeun tong sampah fiberglass. Bahan FRP munggaran dianggo dina pertahanan nasional, ruang angkasa, pesawat sareng bidang sanés. Kalayan kamajuan élmu sareng ...
    Maca deui
  • Pangetahuan ngeunaan kantong Langkung

    Ngalangkungan kantong, namina nunjukkeun, nyaéta kantong sampah. Kantong leutik nyayogikeun rébuan rumah tangga. Éta ogé nyayogikeun jaminan anu penting pikeun panangtayungan lingkungan sareng bahkan mempermudah daur ulang sampah sareng milah. Kantong sampah utamina didamel tina plastik, sedengkeun plastik hiji ...
    Maca deui
  • Tujuanana Meijer nyaéta pikeun "luar kantong" sareng ngirangan limbah plastik

    Meijer damel sareng pangecér kadaharan sareng narkoba sanés, ngagabung kana aliansi salaku mitra pendukung, sareng nyiptakeun deui kantong ritel pikeun ngabantosan ngirangan limbah plastik. Aliansi éta diluncurkeun dina usum panas pikeun nguji pilihan pikeun kantong balanja plastik anu tiasa dianggo ayeuna dianggo ku pangecér ageung di ....
    Maca deui
  • Baote Asbestos Miceun Bag—- Pangubaran Runtah Asbés

    Pabrik kantong runtah asbés - Mésér kantong runtah asbés anjeun pikeun harga kalapa di Baote. Sadaya produk stok kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang. Henteu ngan ukur urang nganteurkeun kantong asbés anjeun di Éropa, tapi ogé salajengna. Salaku tambahan kana kantong panyabutan asbés, urang ogé ...
    Maca deui
  • Mesin Kacang Kacang Profesional Profesional — zx-dl1

    Kami parantos hasil ngiringan perjanjian koperasi sareng agrimachinery Italia pikeun ngajual peelers kacang lega kami sacara éksklusif di Éropa. Peeler kacang lega kami nganggo téknologi anu dipaténkeun sareng ...
    Maca deui
  • Pangwangunan sajarah sareng pancegahan tina mesin pembuatan pipa

    Produk utama mesin pipa semén nyaéta alat pipa extrusion radial extrusion nangtung, alat geter posisi tunggal sareng dua kali, peralatan geter mandrel alun-alun, mesin las kerangka baja otomatis, mesin las gulung, mesin las bolong, ...
    Maca deui
  • Fitur téknis sareng pancegahan

    Prinsip kerja mesin pipa semén ékstrusi radial nangtung nyaéta sapertos kieu: ngagunakeun gerak puteran aci utama mesin pipa, ngaluarkeun beton garing garing ngaliwatan sirah ékstrusi pikeun ngahasilkeun pipa beton semén sareng pipa beton bertulang dina cara ngabentuk sapanjang ...
    Maca deui
  • Prosés pipa extrusion radial vertikal nangtung

    Proses pembuatan pipa extrusion radial vertikal mangrupikeun salah sahiji prosés pikeun ngadamel pipa drainase beton sareng beton bertulang, utamina ngahasilkeun pipa diaméter alit kalayan diaméter 300 - 1200. Kauntungannana pangbadagna nyaéta laju produksi gancang pisan, kaluaranna .. .
    Maca deui
  • BAOTE CONCRETE PUMP WASHOUT BAG

    BAOTE CONCRETE PUMP WASHUT BAG ---- THE PROFESSIONAL CONCRETE WASHOUT BAG MANUFACTURE OF THE WORLD! Naon kantong washout Beton? ---- Kantong Washout Beton nyayogikeun solusi anu gancang sareng merenah pikeun ngandung sadaya limbah limbah beton. Kantong kantun disimpen handapeun ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2