pengikat

Pedaran pondok:

Produk utama urang nyaéta Baut (Hex bolts, Lag bolts, Car Bolts, U bolts, Structure bolts, Bolts Foundation, Non-standard bolts); Sekrup (sekrup Kayu, sekrup drywall, sekrup mesin, sekrup pengeboran, sareng sekrup non-standar); Kacangan (kacang Hex, kacang konci, kacang cap, kacang jangjang, Kuncén konci sareng kacang teu standar); Thread rod; Mesin cuci (Mesin cuci datar, mesin cuci spring) haft Poros, Pin, bagian rigging sareng seueur produk perangkat keras anu sanés. Tangtosna kami ogé tiasa ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sampel pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan: Struktur baja, multi-lantai, struktur baja bertingkat tinggi, gedong, gedong industri, jalan tinggi, karéta api, uap waja, menara, pembangkit listrik, sareng bingkai lokakarya struktur séjén

Sadaya barang didamel tina waja karbon, alloy sareng stainless steel (SS304, SS316….), Aluminium, kuningan atanapi bahan-bahan khusus anu sanés. 

Pikeun bérésna, kami nyayogikeun Polos, Hideung, Oksida Hideung, Séng Plated, Konéng Séng, Hapus Séng, HDG, Dacromet sareng jinis-jinis sanés.

Produkna dihasilkeun saluyu sareng DIN933, DIN931, DIN938, DIN961, DIN960, DIN558, DIN601, UNI5911, ABSI-ASME B18.2.1, ISO4014: 1999, ISO4017: 1999, ISO4016: 1999, ISO4018: 1999, ISO8765: 1999, ISO8676: 1999, AS / NZS 1110; AS / NZS1111, DIN 934, DIN 555, ANSI B18.2.2, BSW, JIS B1181, jsb atanapi spésifikasi anu henteu standar atanapi ngalawan sarat konsumén, dina nilai 4,8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, A2-50, A2-70 sareng A4-70.

Kami parantos nyetél hubungan bisnis sareng konsumén propésional di Amérika Kalér, Éropa, Australia sareng Asia. Pabrik urang tiasa ngahasilkeun 1000 ton per bulan, janten tiasa ngajamin waktos pangiriman pikeun konsumén urang.
    Kami pageuh nyekel konsép operasional kami- "Ikhlas, bakti, kréativitas, inovasi", nyandak jalan pangembangan kualitas-kauntungan dina bimbingan manajemén ilmiah, kapuasan pelanggan, sareng kualitas pang luhur. 
    Kami pageuh nyekel konsép "Kualitas hirup, konsumén mimitina", sareng ngarepkeun kamajuan babarengan sareng klien kami. Téknik canggih, gaya kerja anu tepat sareng jalan pamekaran kamampuan-kualitas pinuh mastikeun yén prosés kami, tina saham bahan sareng pabrik anu dijual, tiasa dianggo épisién.

Wilujeng sumping didatangan pabrik kami, kami bakal masihan anjeun wilujeng sumping haneut! Mudah-mudahan kami tiasa ngawangun hubungan jangka panjang perusahaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk