Pangambung

Pedaran pondok:

Produk utama urang nyaéta Baut (Hex bolts, Lag bolts, Car Bolts, U bolts, Structure bolts, Bolts Foundation, Non-standard bolts); Sekrup (sekrup Kayu, sekrup drywall, sekrup mesin, sekrup pengeboran, sareng sekrup non-standar); Kacangan (kacang Hex, kacang konci, kacang cap, kacang jangjang, Kuncén konci sareng kacang teu standar); Thread rod; Mesin cuci (Mesin cuci datar, mesin cuci spring) haft Poros, Pin, bagian rigging sareng seueur produk perangkat keras anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pengikat disebut ogé bagian standar di pasar. Éta mangrupikeun beurat total hiji kelas bagian mékanis anu dianggo nalika dua atanapi langkung bagian (atanapi komponén) dipasang sareng dihubungkeun kana hiji sacara gembleng. Ciri na nyaéta pengikat variétas sareng spésifikasi mangrupikeun bagian dasar mékanis anu paling seueur dianggo sareng seueur paménta.

Fasteners Fasteners disebut ogé bagian standar di pasar. Mangrupikeun istilah umum pikeun jinis bagian mékanis anu dianggo nalika dua atanapi langkung bagian atanapi komponén dipasang sareng disambung kana hiji. Éta dicirikeun ku rupa-rupa spésifikasi, pagelaran sareng kagunaan, sareng tingkat standarisasi, serialisasi sareng generalisasi anu luhur. Pengikat mangrupikeun bagian dasar mékanis anu paling seueur dianggo dina paménta anu hébat.

Fasteners mangrupikeun jinis bagian mékanis anu dianggo pikeun sambungan fastening sareng dianggo pisan. Sagala jinis pengikat tiasa ditingali dina sababaraha rupa mesin, alat, kendaraan, kapal, karéta, jambatan, gedong, struktur, pakakas, alat, méter sareng pasokan. Éta dicirikeun ku rupa-rupa spésifikasi, pagelaran sareng kagunaan, sareng tingkat standarisasi, serialisasi, sareng generalisasi ogé luhur pisan. Kusabab kitu, sababaraha jalma nyebat jinis pengikat anu ngagaduhan standar nasional salaku pengencang standar atanapi ngan saukur bagian standar.

Pengikat mangrupikeun bagian dasar mékanis anu paling seueur dianggo. Kalayan nagara kuring digentoskeun ka WTO di 2001, éta parantos lebet kana jajaran nagara-nagara dagang internasional utama. produk pengikat nagara kuring diékspor ka sababaraha nagara di dunya, sareng produk pengikat ti sakumna penjuru dunya ogé tuang ka pasar Cina. Fasteners, salaku salah sahiji produk kalayan volume impor sareng ékspor anu ageung di nagara kuring, ngagaduhan hartos praktis sareng stratégis anu hébat pikeun ngamajukeun perusahaan pengikat Cina angkat global sareng ngamajukeun perusahaan pengikat pikeun ilubiung dina kerjasama internasional sareng persaingan. Kusabab spésifikasi, ukuran, kasabaran, beurat, kinerja, kaayaan permukaan, metoda nyirian, pamariksaan panarimaan, panyiri sareng bungkus unggal produk pengikat khusus dikhususkeun dina sababaraha standar industri nasional, sapertos standar Inggris, standar Jérman sareng standar Amérika.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk