Dumpster Skip kantong

Pedaran pondok:

Dumpster Bag (Skip bag) mangrupikeun cara anu ramah lingkungan pikeun miceun sampah anjeun. Nalika aranjeunna sumping di pos éta ngan ukur butuh hiji perjalanan pikeun ngumpulkeun kantong bolay anjeun dibandingkeun sareng dua gerakan pikeun séwang. Langkung 90% limbah anu urang kumpulkeun dialihkeun tina TPA kalayan ngalaporkeun lengkep anu sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

The bolos kantong utamina dianggo miceun runtah kulawarga sareng limbah gedong. Éta kuat sareng hampang, langkung gampang mindahkeun tibatan tong sampah baja. Ngunggah beurat nyaéta tina 500kgs dugi ka 4000kgs. Cubage tina 1m³to 6m³. Tangtosna, urang tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun seueur jinis kantong kanggo anjeun kalayan warna anu béda sareng nyetak numutkeun pamundut anjeun.

Naha milih damel sareng TIM BAOTE?

Kami gaduh 4 taun kantong miceun runtahDesain OEM sareng ODM sareng pangalaman produksi. Ayeuna urang parantos damel sareng sakitar 20 perusahaan pembuangan limbah anu ti Amérika, Australia, Selandia Baru, Norwegia, Polandia, Kanada sareng sajabina.

1: Kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun kantong numutkeun gambar pelanggan atanapi poto, tapi ogé tiasa ngabahas sareng pelanggan sareng ngapdet pangwangunan kantong. Upami anjeun perusahaan énggal hoyong ngalakukeun bisnis ieu, mangga kontak sareng kami, kami tiasa masihan anjeun saran anu hadé sareng ngahémat biaya pikeun anjeun.

2: Pabrik kami gaduh seueur warna lawon pikeun anu dipilih ku konsumén. Héjo, biru, hideung, bodas, konéng, beureum, oranyeu, pink sareng sajabina.

3: kualitas luhur kalayan harga kalapa.

4: Pesenan alit tiasa ditampi.

5: Deukeut ti palabuan, pabrik urang lokal di kota Qingdao, urang tiasa ngintunkeun barangna gancang pisan.

Ayeuna, punten surélék kami ku ideu anjeun sareng kantong skip anu dipikaresep ku anjeun, kami bakal masihan anjeun detil sareng tawaran anu saé! 

Wilujeng sumping ka pabrik urang, kami bakal masihan anjeun wilujeng sumping haneut sareng miharep urang tiasa ngawangun kapal hubungan jangka panjang sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami