Kantong tukang baso

Pedaran pondok:

Kantong mesin pompa beton cocog pikeun pompa garis & boom. Ukuran biasa 175 * 104 * 37cm, 182 * 107 * 41cm, 110 * 110 * 49cm, 107 * 107 * 110cm, 51 * 49 * 51cm. (20 "* 20" * 19 ", 43" * 43 "* 19", 42 "* 72" * 16 ", 42" * 42 "* 43".) Ayeuna urang utamina ngahasilkeun jinis Australia, jinis Amérika, Kanada tipe kantong corong pompa beton, kantong campuran siap, kantong panyabutan puing Umum, kantong corétan mesin corong.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon runtah limbah beton? Di ampir sadaya situs konstruksi, panyadia beton diperyogikeun ngumbah saluran cai atanapi ngompa hopper sateuacan ninggalkeun situs. Runtah limbah ieu janten solid sareng janten masalah lingkungan sareng kasusah pikeun padamel pikeun ngabersihkeun.

Tim BAOTE tiasa OEM seueur jinis Kantong Washout Bag pikeun konsumén. Kantong Ngumbah Kantong nyayogikeun solusi anu gancang sareng merenah pikeun ngandung sadaya limbah limbah beton. Kantong kantun disimpen dina cangkang atanapi corong sareng bubur dikandung dina palastik / poliétilén liner jero dina kantong.

Nalika beton disetél, kantongna tiasa dianggo sareng diwangun dina loop pikeun transportasi anu aman sareng gampang ka lokasi offsite. Sadaya kantong diuji sapinuhna sareng ngagaduhan beban damel anu aman dibéréndélkeun di handap.

Sakali diatur, éta Kantong Washout Kantongsareng eusina nyiptakeun produk sekundér serbaguna pikeun dianggo pikeun témbok taman mobil, témbok nahan low atanapi sanyawa anu ditunjuk. Kantong anu sampurna pikeun dianggo dina aplikasi sapertos Konstruksi Sipil, Konstruksi Jalan & Konstruksi Komérsial

Kantong ieu bakal dikirimkeun ka situs sareng kontraktor anu jawab kranage & panempatan & pamiceunan.

Naha damel sareng TIM BAOTE pikeun ngahasilkeun Kantong Washout? TIM BAOTE gaduh pangalaman produksi kantong washout 4 taun. Urang tiasa nyayogikeun kualitas luhur kalayan harga kalapa pikeun palanggan. Kami ogé tiasa masihan jasa purna jual anu saé pisan pikeun konsumén. Ngabagéakeun kontak perusahaan panyabutan limbah beton sareng kami, kami bakal masihan anjeun inpormasi lengkep ngeunaan kantong sareng masihan anjeun tawaran anu saé!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk