Mesin las kandang

Pedaran pondok:

Mesin las kandang kami suksés dina pasaran mangtaun-taun. Kami pabrik ngarah mesin las kandang otomatis pinuh pikeun produksi pipa bertulang-beton. Ieu mangrupikeun performa tinggi mesin las pipa beton pikeun produksi kandang penguat anu épisién sareng dipercaya dina prosés las las résistansi. Numutkeun ka kabutuhan kapasitas, produk atanapi lini produksi unsur-unsur precast, kami nawiskeun ka konsumén kami anu pang mesin kandangna anu paling diadaptasi. Mesin las kandang lengkep sareng feed kawat sacara éksklusif tina coil.
Produksi welder kandang anu kontinyu sareng henteu kaganggu ngahasilkeun kaluaran anu jauh langkung luhur tibatan mesin las kandang RCC PIPE konvensional.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran kinerja produk :

1. pipa beton bertulang tina sendi siram, basa sareng sendi alur, bel sareng sendi spigot.

2. Produksi rupa-rupa Pipa RCCs kalayan panjangna kirang ti 4 méter sareng diaméter φ3000.

3. Éta ngadopsi struktur push-belt, anu 40% langkung éfisién tibatan struktur tipe-tarik.

4. transmisi ranté pinuh, step diaméterna otomatis robah.

5. Kontrol listrik: sadar parobahan diaméterna otomatis, énkripsi otomatis berkelok-kelok, balik otomatis, mémori pareum, jsb.

6, ngabongkar momotanana tiasa réngsé langsung.

7. Dilengkepan éléktroda pneumatik pangénggalna pikeun ngahontal las tekanan konstan, pangaruhna dikirangan, kualitas las langkung ningkat, sareng maké éléktroda dikirangan.

8. Henteu kedah motong sirah rebar.

Data kapasitas
Diménsi produk max. luar Ø 5,000 mm mnt. jero Ø 340 mm

Kuantitas kawat bujur 6/9/12/18/24/36/48

Kawat gulungan Ø 5 - 12 mm

Kawat bujur Ø 5 - 12 mm

Siklus kali1 - 20 mnt

RER (buleud-elips-buleud)
Pikeun produksi gancang, dipercaya

tems

RB300-1500

RB 800-2400

RB 1350-3000

Diaméterna pipa

300-1200 / 300-1500

800-2000 / 800-2400

1350-2400 / 1350-3000

Tungtung mendi

Siram & bel gabungan

Siram & bel gabungan

Siram & bel gabungan

Panjang pipa

1-4m

1-4m

1-4m

Baja bar bujur dia

Max.8mm

Max.10mm

Max.12mm

Bar waja gulungan,

Max.8mm

Max.10mm

Max.12mm

Jumlah garis bujur

12 pcs

24 PCS

32jt

Pitch ngagulung

20-150mm

20-200mm

20-200mm

Malaikat spigot

10.-25.

10.-25.

10.-25.

Kecepatan rotasi pelat induk

0-10 r / mnt

0-10 r / mnt

0-10 r / mnt

Kakuatan motor

0,55 + 0,75 + 1,1 + 2,2kw

1.1 + 2.2 + 3 + 5kw

1,5 + 2.2 + 3 + 7.5kw

Welder trafo kakuatan

100K VA

150K VA

200K VA

Waktos produksi per kandang

3-5MIN

4-10MIN

6-12MIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk