Kacang lega mesin mesék

Pedaran pondok:

ZX-DL1 Mesin peeling kacang lega nyaéta cara garing khusus mesin peeling kacang lega, épisiénsi luhur tanpa polusi. Saatos mesék, urang tiasa kéngingkeun kacang anu lega dina awak.
Kakuatan mesin ieu nganggo 380V, 50hz, 5.5KW kalayan bahan stainless steel 304. Mesin peeling kacang Vicia urang tiasa dianggo kanggo waktos anu lami tanpa karat sareng gampang dijaga.


Detil Produk

Tanda Produk

The mesin peeling lega ngagunakeun kneading roll diferensial sareng gulung kanggo mesék kulit kacang lega. Laju ngupas tinggi, misah otomatis tina kernels kulit, efisiensi tinggi sareng operasi saderhana. Kacang lega anu dikurilingan tiasa bumbu pikeun ngadamel cemilan. 

Kauntungan tina Mesin Peeler Skin Bean Broad:
1) Ieu mesin peeler ngagaduhan desain anu wajar sareng struktur kompak,
2) Ngagunakeun prinsip niru desquamate leungeun sareng elemen mesin khusus, janten ngagaduhan tingkat mesék anu luhur,
3) Sakabeh tingkat kernel tinggi sareng non-polusi jsb kaunggulan.
4) Mesin diperyogikeun perlengkapan pikeun produk pengolahan jero almond, kacang lega sareng sajabana.
5) Kacang lega anu dikupas henteu pegat, warnana sampurna, permukaanna henteu coklat, sareng protéinna teras-terasan. 

Perhatosan --- Kusabab Uap bahan baku na bénten,

konsumén tiasa nyetél laju motor sareng waktos mesék numutkeun anu saleresna. Sacara umum, kecepatan anu pangsaéna nyaéta 45hz sareng waktos mesék nyaéta 3-3.5minuts. Punten ngoperasikeun mesinna salaku Pidéo.

Prosés operasi.

① Hurungkeun kakuatan teras pencét tombol héjo. Pastikeun lampu listrik beureum hurung.

②Pencét tombol héjo, teras pasang laju motor kana 40hz-45hz (Kami parantos nyetél speed 45hz).

③Tuang ngeunaan 5kgs kacang lega atah kana tempat sampah luhur.

④Galihkeun rokét tina liang tuang, ngantep kacang lega atah lebet kana tempat sampah. Mesinna bakal mesék kacang.

⑤Selepas 3-3.5minuts, pindahkeun rocker tina hole hole, kacang bérésna bakal kaluar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk