Kantong runtah asbés

Pedaran pondok:

Asbés mangrupikeun mineral serat anu tiasa dipendakan dina sababaraha bahan wangunan, sapertos semén. Asbés seueur dianggo pikeun kaperluan insulasi di gedong padumukan sakitar awal abad ka-19 berkat insulasi panas na anu saé. Salami abad ka-19, masalah kaséhatan anu serius anu aya hubunganana sareng serat asbés parantos timbul, hasilna asbés dilarang di Inggris, Irlandia sareng di kalolobaan nagara Éropa ti saprak taun 1990an.


Detil Produk

Tanda Produk

BAOTE TEAM'S Asbes Runtah Ngaleungitkeun kantong bakal ngabantosan anjeun pikeun miceun runtah asbés. Anjeun bakal mendakan kantong alit sareng ageung khususna dirancang pikeun miceun limbah bahaya ieu. Kantong puing, kantong ageung, kantong wadah ... sadayana dicitak ku peringatan asbés resmi sareng saluyu sareng peraturan EU pikeun ngaluarkeun asbés aman

Kantong Lambaran Asbés sareng kantong gedé asbés kami aman sareng merenah pikeun mindahkeun limbah asbés bahaya. Sadaya kantong dihasilkeun numutkeun standar PBB.

Kantong Lambaran Asbés gaduh seueur ukuran, contona 70cm * 25cm * 60cm, 40cm * 60cm * 85cm, 100cm * 100cm * 100cm, 150 * 150 * 80cm, 250 * 150 * 40cm, 250 * 150 * 80cm. Kami ogé tiasa ngarancang ukuran énggal pikeun anjeun.

Kantong asbés kami ngagaduhan kantong luar sareng kantong jero. Kantong luar kantong ieu didamel tina bahan PP énggal; Kantong jero didamel tina 100% bahan pe énggal.

Numutkeun pasar bédana, kandel sareng konstruksi bénten. Kantong runtah asbés jinis Éropa gaduh palapis PE dobel, kantong runtah asbés jinis Newzealand ngagaduhan hiji palapis PE. Upami anjeun hoyong diajar detil, anjeun tiasa langsung kontak sareng kami, kami bakal ngajelaskeun sareng masihan anjeun tawaran anu pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk