Tentang Kami

Perusahaan Kami

GROUP INDUSTRI BAOTEperenahna di "semenanjung" éndah di Kota Qingdao Cina mangrupikeun perusahaan nasional sareng hi-tech nasional anu ngawariskeun tradisi sareng ngudag inovasi. BAOTE Group ngagaduhan tilu cabang cabang anu fokus kana garis bisnis anu béda.

Mimiti produk baja--- Sagala jinis baud standar sareng standar, kacang, mesin cuci datar, sekrup sareng tong baja limbah, wadah waja anu aya dina ruang lingkup BAOTE Industrial Manufacturing Co ,. LTD

Kadua nyaéta kantong plastik--- Sagala jinis kantong bolos, kantong washout pump beton, kantong penghapusan asbés, pp kantong ageung; Sadayana diproduksi ku Plastik True Leader.

Katilu nyaéta Qingdao Rainbow Tech Co., Ltd, anu mesin Pipa Beton Precast sareng pemasok mesin Plastik. Produk kalebet geter mesin pipa beton dina 2005 sareng hasil ngembangkeun mesin pipa extrusion radial vertikal munggaran di 2012. Jalur Pipa Silinder Pipa (PCCP) Prestressed ogé dina lingkup na.

Wilujeng sumping ka pabrik urang sareng ngawangun hubungan jangka panjang sareng anjeun.

Hormat palanggan ku jasa pangsaéna, Harga kalapa, sareng kualitas stabil.

Budaya inti perusahaan

Visi perusahaan: ngarevitalisasi industri nasional sareng ngawangun mérek anu kasohor sacara internasional.

Misi perusahaan: Nyayogikeun pangguna struktur kabinét listrik anu paling sampurna sareng sistem kontrol sepanjang waktos.

Nilai perusahaan: pikeun ngahontal palanggan, nyiptakeun nilai, sareng nambihan hérang ka dunya.

Gaya perusahaan: harmoni, integritas, épisiénsi sareng inovasi.

1. Strategi perusahaan: modérenisasi téknologi, pasar pasaratan, produksi rumit, sareng manajemén ilmiah.

Prinsip pagawéan: karakter kahiji, kamampuan kadua.

Filsafat manajemén: berorientasi jalma, taat kana prinsip.

Filsafat Pasar: Teu aya pasar anu teu tiasa dilebetkeun, sareng teu aya nasabah anu henteu tiasa dikomunikasikan.

Perusahaan sok merhatoskeun kana investasi dina téknologi sareng bakat, merhatoskeun pisan kabutuhan konsumén, sareng ngajamin panilitian sareng pamekaran produk énggal kalayan kakuatan téknis anu kuat. Sadaya indikator produk anu dihasilkeun nyumponan atanapi ngaleuwihan sarat téknis mesin utama sareng lulus standar nasional anu relevan. Peunteun propésional sareng pangakuan ti jurusan berwibawa parantos kéngingkeun reputasi anu saé di pasar domestik sareng luar negeri.

Perusahaan percanten kana prinsip "pelanggan heula, berorientasi kualitas", kalayan kabijakan kualitas "unggul ku kualitas, narékahan pikeun kasampurnaan", sareng ngatur produksi sareng operasi saluyu sareng standar sistem manajemen kualitas industri sareng hukum nasional anu relevan sareng peraturan. Jasa pikeun masihan deui palanggan sareng masarakat.

Sertifikasi kualifikasi