Tentang Kami

BAOTE INDUSTRIAL GROUP aya di "semenanjung" éndah di Kota Qingdao Cina mangrupikeun perusahaan nasional sareng hi-tech nasional anu ngawariskeun tradisi sareng ngudag inovasi. BAOTE Group ngagaduhan tilu cabang cabang anu fokus kana jalur bisnis anu béda.
Mimiti produk baja-Sadaya jinis baud standar sareng standar, kacang, mesin cuci datar, sekrup sareng tong baja limbah, wadah waja anu aya dina lingkup BAOTE Industrial Manufacturing Co ,. LTD
Kadua nyaéta kantong plastik — Sagala jinis kantong ponténg, kantong tukang basuh pompa beton, kantong panyabutan asbés, pp kantong ageung; Sadayana diproduksi ku Plastik True Leader.
Katilu nyaéta Qingdao Rainbow Tech Co., Ltd, anu mesin Pipa Beton Precast sareng pemasok mesin Plastik. Produk kalebet geter mesin pipa beton dina 2005 sareng hasil ngembangkeun mesin pipa extrusion radial vertikal munggaran di 2012. Jalur Pipa Silinder Pipa (PCCP) Prestressed ogé dina lingkup na.

Warta

  • Detil pangropéa sareng perawatan ti tukang las kurung

    Patarosan 1: Kumaha urang tiasa ngirangan pakean tukang las kurung? 1. Éta normal pikeun pabrik mesin las kandang pikeun nganggo bagian nalika dianggo. Dina raraga ngirangan baju antara bagian, urang kedah mayar ...
  • Cara pikeun ngirangan panggunaan kantong plastik

    Anggo deui kantong plastik: pilih sababaraha kantong plastik anu mantep sareng bawa dina kantong anjeun supados anjeun tiasa balanja nganggo kantong anjeun nyalira tibatan anu dibekelan toko. Kantong plastik anu tiasa dianggo deui gampil dibawa ...
  • Metode ngadamel tina Kait sareng Gesper

    Widang Téknis: Panemuan aya hubunganana sareng kait-na-loop anu nyambungkeun sahenteuna dua bagian, sapertos abah sareng anggota payun. Latar: Kait-na-gesper mangrupikeun jinis tali, tali, ...

Produk Pangénggalna